Пико мултивит ампули 10*10ml

МКД 500.00

додади


Пико мултивит ампули
10*10милилитри

. Пико мултивит ги задоволува зголемените потреби на телото за витамини и го заменува нивното отсуство во исхраната.Ампулите се даваат кај деца во следните случаи:
Намален апетит
Зголемен замор кај децата од училишна возраст
Заостанат раст
Како додаток при лекување со антибиотици
Како витамински додаток, особено во зима и во пролет

Шифра: 44528

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: