Пико мултивит сируп 150ml

МКД 380.00

додади


Пико мултивит сируп
150милилитри
. Пико мултивит ги задоволува зголемените потреби на телото за витамини и го заменува нивното отсуство во исхраната. Сирупот се даваат кај деца во следните случаи:
Намален апетит
Зголемен замор кај децата од училишна возраст
Заостанат раст
Како додаток при лекување со антибиотици
Како витамински додаток, особено во зима и во пролет

Шифра: 44533

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: