Одбери Пластични чаши,чинии,цевки категорија:

 

Страни:

12
25 продукти во овој оддел, се прикажуваат продукти 1 до 20.
DOPLA - Пластични чаши 200ml
DOPLA - Пластични чаши 200ml

МКД 68.00

Spontex-Чепкалки за заби 200/1
Spontex-Чепкалки за заби 200/1

МКД 30.00

UP-Пластични чаши 0.2l  100/1
UP-Пластични чаши 0.2l 100/1

МКД 50.00

UP-Пластични чаши 0.2l  50/1
UP-Пластични чаши 0.2l 50/1

МКД 25.00

Пластични вилушки 25/1
Пластични вилушки 25/1

МКД 43.00

Пластични лажици 10/1
Пластични лажици 10/1

МКД 20.00

ПЛАСТИЧНИ ЛАЖИЦИ 100/1
ПЛАСТИЧНИ ЛАЖИЦИ 100/1

МКД 96.00

Пластични лажици 25/1
Пластични лажици 25/1

МКД 43.00

Пластични лажици за кафе 100/1
Пластични лажици за кафе 100/1

МКД 95.00

Пластични ножеви 25/1
Пластични ножеви 25/1

МКД 43.00

ПЛАСТИЧНИ ПЛАВИ ЧИНИИ 22см 30
ПЛАСТИЧНИ ПЛАВИ ЧИНИИ 22см 30

МКД 195.00

Пластични тањири Длабок 20/1
Пластични тањири Длабок 20/1

МКД 52.00

Акција
Пластични чаши 0.2l  100/1
Пластични чаши 0.2l 100/1

МКД 55.00 МКД 50.00 МКД 5.00

Пластични чаши 250ml 50/1
Пластични чаши 250ml 50/1

МКД 58.00

Пластични чаши 330ml 50/1
Пластични чаши 330ml 50/1

МКД 79.00

Пластични чаши црвени 200ml
Пластични чаши црвени 200ml

МКД 63.00

Пластични чинии 17см 20/1
Пластични чинии 17см 20/1

МКД 42.00

Пластични чинии 21см 50/1
Пластични чинии 21см 50/1

МКД 99.00

Цевка рамна 100/1
Цевка рамна 100/1

МКД 32.00

Цевка со свиткување 100/1
Цевка со свиткување 100/1

МКД 35.00

 

Страни:

12