Акција храна

 

Страни:

123
41 продукти во оваа категорија, се прикажуваат продукти 1 до 20.
Акција
After Eight - Бонбониера 200g
Nestle
After Eight - Бонбониера 200g

МКД 199.00 МКД 165.00 МКД 34.00

Акција
After Eight - Бонбониера 400g
Nestle
After Eight - Бонбониера 400g

МКД 389.00 МКД 321.00 МКД 68.00

Акција
Busto - какао и карамела 80g
Busto
Busto - какао и карамела 80g

МКД 20.00 МКД 14.00 МКД 6.00

Акција
Busto - карамела и ванила 80g
Busto
Busto - карамела и ванила 80g

МКД 20.00 МКД 14.00 МКД 6.00

Акција
Despina - Интегрален кекс 126g
Vitaminka
Despina - Интегрален кекс 126g

МКД 29.00 МКД 26.00 МКД 3.00

Акција
Despina - Кекс без шеќер 126g
Vitaminka
Despina - Кекс без шеќер 126g

МКД 35.00 МКД 29.00 МКД 6.00

Акција
Despina - Кекс со лешник 126g
Vitaminka
Despina - Кекс со лешник 126g

МКД 42.00 МКД 36.00 МКД 6.00

Акција
Despina - Кекс со суво грозје
Vitaminka
Despina - Кекс со суво грозје

МКД 29.00 МКД 26.00 МКД 3.00

Акција
Despina -Кекс со портокал 157g
Vitaminka
Despina -Кекс со портокал 157g

МКД 42.00 МКД 36.00 МКД 6.00

Акција
Despina-Кекс со црно чоко 157g
Vitaminka
Despina-Кекс со црно чоко 157g

МКД 44.00 МКД 38.00 МКД 6.00

Акција
Lion - Сет чоколади 3*42g
Lion
Lion - Сет чоколади 3*42g

МКД 50.00 МКД 39.00 МКД 11.00

Акција
Luna - Еурокрем кафен 400g
Vitaminka
Luna - Еурокрем кафен 400g

МКД 72.00 МКД 69.00 МКД 3.00

Акција
Luna -Еурокрем бело-кафен 400g
Vitaminka
Luna -Еурокрем бело-кафен 400g

МКД 72.00 МКД 69.00 МКД 3.00

Акција
Maggi - Супа Алпска 47g
Maggi
Maggi - Супа Алпска 47g

МКД 46.00 МКД 39.00 МКД 7.00

Акција
Maggi - Супа говедска 40g
Maggi
Maggi - Супа говедска 40g

МКД 26.00 МКД 19.00 МКД 7.00

Акција
Maggi - Супа пилешка 50g
Maggi
Maggi - Супа пилешка 50g

МКД 26.00 МКД 19.00 МКД 7.00

Акција
Maggi - Супа со кнедли 50g
Maggi
Maggi - Супа со кнедли 50g

МКД 46.00 МКД 39.00 МКД 7.00

Акција
Maggi - Супа Швајцарска 49g
Maggi
Maggi - Супа Швајцарска 49g

МКД 46.00 МКД 39.00 МКД 7.00

Акција
Maggi - Фикс шпагети болоњезе
Maggi
Maggi - Фикс шпагети болоњезе

МКД 46.00 МКД 39.00 МКД 7.00

Акција
Maggi -Говедска супа коцка 60g
Maggi
Maggi -Говедска супа коцка 60g

МКД 40.00 МКД 38.00 МКД 2.00

 

Страни:

123