МАЕСТРО

Maestro pizza-Кашкавал

МКД 129.00

Цена за 1 Кг.

Калкулирана цена / тежина.Maestro pizza- Растителен Кашкавал
100% Растителни масти

Шифра: 187

Производот се продава на мерење.Сподели на социјалните мрежи: