Одбери Риби и морски плодови категорија:

 

Страни:

12
37 продукти во овој оддел, се прикажуваат продукти 1 до 20.
Попуст
Domi-Туна цела во масло 170g
Domi-Туна цела во масло 170g

МКД 69.00 МКД 59.00 МКД 10.00

Попуст
Happy tuna-Туна сецкана 95g
Happy tuna-Туна сецкана 95g

МКД 28.00 МКД 25.00 МКД 3.00

RIOmare-Туна во маслиново 3+1
RIOmare-Туна во маслиново 3+1

МКД 359.00

Попуст
RIOmare-Туна во маслиново мас.
RIOmare-Туна во маслиново мас.

МКД 209.00 МКД 165.00 МКД 44.00

RIOmare-Туна во сопствен сос
RIOmare-Туна во сопствен сос

МКД 209.00

RIOmare-Туна мексикана 160g
RIOmare-Туна мексикана 160g

МКД 209.00

ЛОСОС КОТЛЕТИ МЕТРО 600гр
Metro
ЛОСОС КОТЛЕТИ МЕТРО 600гр

МКД 260.00

МОРСКИ ПЛОД.КОКТЕЛ МЕТРО 400г
Metro
МОРСКИ ПЛОД.КОКТЕЛ МЕТРО 400г

МКД 239.00

ОСЛИЧ АРГЕНТИНСКИ МЕТРО 800гр
Metro
ОСЛИЧ АРГЕНТИНСКИ МЕТРО 800гр

МКД 159.00

Акција
ОСЛИЧ РЕФ.ПАКУВАН МЕТРО
Metro
ОСЛИЧ РЕФ.ПАКУВАН МЕТРО

МКД 149.00 МКД 135.00 МКД 14.00

ОСЛИЧ РОЛО ФИЛЕТА МЕТРО 600гр
Metro
ОСЛИЧ РОЛО ФИЛЕТА МЕТРО 600гр

МКД 215.00

ОСЛИЧ ФИЛЕТА ЛИСТ МЕТРО 500гр
Metro
ОСЛИЧ ФИЛЕТА ЛИСТ МЕТРО 500гр

МКД 209.00

ПАНГА ФИЛЕТА МЕТРО 800гр
Metro
ПАНГА ФИЛЕТА МЕТРО 800гр

МКД 219.00

ПАСТРМКА МЕТРО
EVA
ПАСТРМКА МЕТРО

МКД 355.00

Попуст
РАКЧИЊА МЕТРО 400гр
РАКЧИЊА МЕТРО 400гр

МКД 335.00 МКД 295.00 МКД 40.00

РАКЧИЊА ЦЕЛИ МЕТРО 400гр
РАКЧИЊА ЦЕЛИ МЕТРО 400гр

МКД 363.00

САРДИНА БАДУКО 125гр
Baduco
САРДИНА БАДУКО 125гр

МКД 35.00

Акција
САРДИНА ЕВА ДОМАТИ 115гр
EVA
САРДИНА ЕВА ДОМАТИ 115гр

МКД 48.00 МКД 41.00 МКД 7.00

СКУША ЕВА СОС ОД ДОМАТИ
EVA
СКУША ЕВА СОС ОД ДОМАТИ

МКД 72.00

СКУША ЕВА ФИЛЕТА 170гр
EVA
СКУША ЕВА ФИЛЕТА 170гр

МКД 72.00

 

Страни:

12