ПЕРФЕКС

САЛФЕТИ ПЕРФЕКС ЕДНОСЛОЈНА 33*

МКД 20.00

додади


САЛФЕТА КОЈА Е ИЗРАБОТЕНА ОД 100% ЦЕЛУЛОЗА, ИМА ПОВЕЌЕНАМЕНСКА ПРИМЕНА ВО ДОМАКИНСТВОТО.

Шифра: 19057

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: