Косиљак

Косиљак - Хамбуршка Сланина

МКД 355.00

Цена за 1 Кг.

Калкулирана цена / тежина.Косиљак Хамбуршка Сланина чадена на буково дрво
Уште при самиот пресек на овој производ, јасно се гледа дека се работи за фино парче месо. Исецкајте ја хамбуршката сланина на најтенки пачиња и пробајте ја со парче горгонзола, маслинки или пак сирен намаз. Пржена Хамбуршка сланина чадена на буково дрво во комбинација со качамак и сирење... Едноставно превкусно!

Шифра: 952

Производот се продава на мерење.Сподели на социјалните мрежи: