СОЛНА КИСЕЛИНА БЕНТОН

МКД 27.00

додади


СРЕДСТВО ЗА ОТСТРАНУВАЊЕ НА КАМЕНЕЦ ОД РАЗНИ ПОВРШИНИ, КЕРАМИКА, ПОРЦЕЛАНА И ПЛАСТИКА. ДА НЕ СЕ ДОПИРААТ ОЧИТЕ ДОДЕКА СЕ РАБОТИ СО ОВА СРЕДСТВО.

Шифра: 9253

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: