СОЛНА КИСЕЛИНА АЛКАЛОИД 1l

МКД 37.00 МКД 33.00 МКД 4.00

додади


СОЛНА КИСЕЛИНА - Средство за чистење, кое се користи во домаќинството за чистење санитарии, како и во занаетчиството за чистење метали. Состав: 15-18% раствор на хлороводородна киселина.
1 литар

Шифра: 4254Сподели на социјалните мрежи: