Cekin -Пилешки стек замрзнат

МКД 227.00 МКД 194.00 МКД 33.00

додади


Cekin -Пилешки стек парчиња замрзнат 650 грама
Цена на 1 килограм е од 349,00 ден намалена е на 299,00 ден.

Шифра: 3742

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: