Podravka

СУПА ПОДРАВКА АЛПСКА 67гр

МКД 49.00 МКД 41.00 МКД 8.00

додади


СУПА СО МЕСНИ КРУГЧИЊА И ТЕСТЕНИНИ, СО БОГАТ ДОМАШЕН МЕСЕН ВКУС.

Шифра: 2410

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: