Одбери Салфети категорија:

9 продукти во овој оддел, се прикажуваат продукти 1 до 9.
PERFEX  - Салфети 100/1
PERFEX - Салфети 100/1

МКД 79.00

TETA VIOLETA - Салфети 25/1
TETA VIOLETA - Салфети 25/1

МКД 47.00

Попуст
TETA VIOLETA - Салфети 25/1
TETA VIOLETA - Салфети 25/1

МКД 47.00 МКД 39.00 МКД 8.00

Попуст
TETA VIOLETA - Салфети 25/1
TETA VIOLETA - Салфети 25/1

МКД 47.00 МКД 39.00 МКД 8.00

САЛФЕТИ ПЕРФЕКС ДВОСЛОЈНА 33*3
ПЕРФЕКС
САЛФЕТИ ПЕРФЕКС ДВОСЛОЈНА 33*3

МКД 41.00

САЛФЕТИ ПЕРФЕКС ЕДНОСЛОЈНА 28*
ПЕРФЕКС
САЛФЕТИ ПЕРФЕКС ЕДНОСЛОЈНА 28*

МКД 32.00

САЛФЕТИ ПЕРФЕКС ЕДНОСЛОЈНА 33*
ПЕРФЕКС
САЛФЕТИ ПЕРФЕКС ЕДНОСЛОЈНА 33*

МКД 20.00

Попуст
САЛФЕТИ СОФТ  25*25 100/1
САЛФЕТИ СОФТ 25*25 100/1

МКД 20.00 МКД 18.00 МКД 2.00

Попуст
САЛФЕТИ СОФТ 25*25 50/1
САЛФЕТИ СОФТ 25*25 50/1

МКД 10.00 МКД 9.00 МКД 1.00