Пилешко свежо месо

4 продукти во оваа категорија, се прикажуваат продукти 1 до 4.
Акција
AMETA  - Стек пилешки свеж
AMETA - Стек пилешки свеж

МКД 295.00 МКД 249.00 МКД 46.00

Cekin-Копан со надкопан свеж
Cekin-Копан со надкопан свеж

МКД 179.00

Cekin-Пилешки стек Свежо месо
Cekin-Пилешки стек Свежо месо

МКД 325.00

PP Natur-Пилешки стек рефус
Perutnina ptui
PP Natur-Пилешки стек рефус

МКД 299.00