Свински врат со коска

МКД 249.00

Цена за 1 Кг.

Калкулирана цена / тежина.Производот е достапен само за испорака во Скопје!
Свински врат со коска-Свежо месо

Шифра: 323

Производот се продава на мерење.Сподели на социјалните мрежи: