Одбери Замрзнато месо категорија:

20 продукти во овој оддел, се прикажуваат продукти 1 до 20.
Cekin -Пилешки стек замрзнат
Cekin
Cekin -Пилешки стек замрзнат

МКД 216.00

Cekin Griler-Пиле замрзнато
Cekin
Cekin Griler-Пиле замрзнато

МКД 215.00

Cekin-Пиле замрзнато ситно
Cekin
Cekin-Пиле замрзнато ситно

МКД 222.00

Cekin-Пилешки надкопан
Cekin
Cekin-Пилешки надкопан

МКД 186.00

Delisimo-Копан 1kg
Delisimo
Delisimo-Копан 1kg

МКД 95.00

DOUX-Пилешки прсти 500gr
Doux
DOUX-Пилешки прсти 500gr

МКД 135.00

PP-Копан со надкопан 800gr
perutnina ptuj
PP-Копан со надкопан 800gr

МКД 146.00

PP-Краток копан 800gr
perutnina ptuj
PP-Краток копан 800gr

МКД 163.00

Попуст
PP-Печени пилешки крилца 750gr
perutnina ptuj
PP-Печени пилешки крилца 750gr

МКД 258.00 МКД 233.00 МКД 25.00

PP-Пиле замрзнато Крупно
perutnina ptuj
PP-Пиле замрзнато Крупно

МКД 286.00

PP-Пиле замрзнато Ситно
perutnina ptuj
PP-Пиле замрзнато Ситно

МКД 199.00

PP-пилешки џигер,срце,слезина
perutnina ptuj
PP-пилешки џигер,срце,слезина

МКД 67.00

PP-Пилешки медаљони - кашкавал
perutnina ptuj
PP-Пилешки медаљони - кашкавал

МКД 116.00

PP-Пилешко филе 800gr
Perutnina ptui
PP-Пилешко филе 800gr

МКД 282.00

ЏИГЕР ЗАМРЗ. ТАЦНА ЦЕКИН 500г
Cekin
ЏИГЕР ЗАМРЗ. ТАЦНА ЦЕКИН 500г

МКД 55.00

ПАНИРАНИ ПИЛЕШ.ПРСТИ ПП 750гр
perutnina ptuj
ПАНИРАНИ ПИЛЕШ.ПРСТИ ПП 750гр

МКД 266.00

ПИЛ.КОРДОН БЛУ ПП 500гр
perutnina ptuj
ПИЛ.КОРДОН БЛУ ПП 500гр

МКД 233.00

Попуст
ПИЛ.МЕДАЉОН ПАНИРАН ЦЕКИН 600г
Cekin
ПИЛ.МЕДАЉОН ПАНИРАН ЦЕКИН 600г

МКД 199.00 МКД 169.00 МКД 30.00

ПИЛ.МЕДАЉОН СО КАШК.ПП 30ОГ
perutnina ptuj
ПИЛ.МЕДАЉОН СО КАШК.ПП 30ОГ

МКД 125.00

СТЕК ЦЕКИН ТАЦНА СМРЗНАТ РЕ
Cekin
СТЕК ЦЕКИН ТАЦНА СМРЗНАТ РЕ

МКД 359.00