Одбери Замрзнат зеленчук и овошје категорија:

19 продукти во овој оддел, се прикажуваат продукти 1 до 19.
Попуст
BONDUELLE - Грашок 400gr
Bonduelle
BONDUELLE - Грашок 400gr

МКД 64.00 МКД 55.00 МКД 9.00

Попуст
BONDUELLE - Пченка 400gr
Bonduelle
BONDUELLE - Пченка 400gr

МКД 64.00 МКД 55.00 МКД 9.00

Fantasy-Помфрит 1 kg
Fantasy
Fantasy-Помфрит 1 kg

МКД 89.00

Fantasy-Помфрит 2.5 kg
Fantasy
Fantasy-Помфрит 2.5 kg

МКД 209.00

Frikom-Аронија ,брусница 300gr
Frikom
Frikom-Аронија ,брусница 300gr

МКД 148.00

Frikom-Боранија жолта 450gr
Frikom
Frikom-Боранија жолта 450gr

МКД 62.00

Акција
Frikom-Боранија зелена 450gr
Frikom
Frikom-Боранија зелена 450gr

МКД 62.00 МКД 54.00 МКД 8.00

Frikom-Броколи 450gr
Frikom-Броколи 450gr

МКД 83.00

Frikom-Грашок 450gr
Frikom
Frikom-Грашок 450gr

МКД 62.00

Frikom-Ѓувеч 450 gr
Frikom-Ѓувеч 450 gr

МКД 60.00

Frikom-Замрзната Јагода 400gr
Frikom
Frikom-Замрзната Јагода 400gr

МКД 132.00

Frikom-Замрзната Вишна 
400gr
Frikom
Frikom-Замрзната Вишна 400gr

МКД 142.00

Frikom-Замрзната Малина
400gr
Frikom
Frikom-Замрзната Малина 400gr

МКД 132.00

Акција
Frikom-Златна мешавина 450gr
Frikom
Frikom-Златна мешавина 450gr

МКД 62.00 МКД 54.00 МКД 8.00

Frikom-Помфрит 1kg
Frikom
Frikom-Помфрит 1kg

МКД 129.00

Frikom-Пченка шеќерна 450gr
Frikom
Frikom-Пченка шеќерна 450gr

МКД 62.00

Frikom-Руска салата 450gr
Frikom
Frikom-Руска салата 450gr

МКД 60.00

Frikom-Црвено овошје 400gr
Frikom
Frikom-Црвено овошје 400gr

МКД 142.00

ПЧЕНКА ЈУПИК 450гр
ЈУПИК
ПЧЕНКА ЈУПИК 450гр

МКД 59.00