Taft

Taft Volume-Лак за коса

МКД 155.00 МКД 149.00 МКД 6.00

додади


Taft Volume Hairspray mega srrong 5-Лак за коса
250 милилитри
ЛАК ЗА КОСА КОЈ ЈА ЗАЦВРСТУВА КОСАТА ВО СИТЕ ВРЕМЕНСКИ УСЛОВИ, И НА КОСАТА И ДАВА ПОГОЛЕМ ВОЛУМЕН.

Шифра: 16975

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: