Taft

Taft Perfect Flex-Лак за коса

МКД 155.00 МКД 149.00 МКД 6.00

додади


Taft Perfect Flex hair spray ultra strong 4-Лак за коса
250 милилитри
ЛАК ЗА КОСА КОЈ ЈА ЗАЦВРСТУВА КОСАТА ВО СИТЕ ВРЕМЕНСКИ УСЛОВИ.НА КОСАТА И ДАВА ПОГОЛЕМ СЈАЈ.

Шифра: 16242

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: