Taft

Taft Power-Лак за коса

МКД 155.00 МКД 149.00 МКД 6.00

додади


Taft Invisibile Power hairspray mega stronf 5-Лак за коса
250 милилитри
ЛАК ЗА КОСА КОЈ ЈА ЗАЦВРСТУВА КОСАТА ВО СИТЕ ВРЕМЕНСКИ УСЛОВИ.НА КОСАТА И ДАВА ПОГОЛЕМ СЈАЈ.

Шифра: 27645

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: