Taft

Taft Power-Лак за коса

МКД 189.00 МКД 155.00 МКД 34.00

додади


Taft Power & Fullness mega strong 5-Лак за коса
250 милилитри
ЛАК ЗА КОСА КОЈ ЈА ЗАЦВРСТУВА КОСАТА ВО СИТЕ ВРЕМЕНСКИ УСЛОВИ.НА КОСАТА И ДАВА ПОГОЛЕМ СЈАЈ.

Шифра: 18355

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: