Taft

Taft Shine -Лак за коса

МКД 155.00 МКД 149.00 МКД 6.00

додади


Taft Shine Hair Lacquer ultra strong 4 -Лак за коса
250 милилитри
ЛАК ЗА КОСА КОЈ ЈА ЗАЦВРСТУВА КОСАТА ВО СИТЕ ВРЕМЕНСКИ УСЛОВИ.НА КОСАТА И ДАВА ПОГОЛЕМ СЈАЈ.

Шифра: 16974

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: