Taft

Taft Ultra-Лак за коса

МКД 189.00 МКД 155.00 МКД 34.00

додади


Taft Ultra hairspray ultra strong 4-Лак за коса
250 милилитри
ЛАК ЗА КОСА КОЈ ЈА ЗАЦВРСТУВА КОСАТА ВО СИТЕ ВРЕМЕНСКИ УСЛОВИ.НА КОСАТА И ДАВА ПОГОЛЕМ СЈАЈ.

Шифра: 6977

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: