Taft

Taft volume-Пена за коса

МКД 155.00 МКД 149.00 МКД 6.00

додади


taft double volume-Пена за коса
200 милилитри
ПЕНА ЗА КОСА КОЈА ЈА ЗАЦВРСТУВА БЕЗ ЛЕПЕЊЕ. И ДАВА ГОЛЕМ ВОЛУМЕН.ОСТАНУВА 48 ЧАСА ЗАЦВРСТЕНА. НА КОСАТА И ДАВА ЗАШТИТА ОД УВ ЗРАЦИТЕ.

Шифра: 22325

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: