Taft

Taft power mousse-Пена за коса

МКД 155.00 МКД 149.00 МКД 6.00

додади


taft power mousse-Пена за коса
200 милилитри
ПЕНА ЗА КОСА КОЈА ЈА ЗАЦВРСТУВА БЕЗ ЛЕПЕЊЕ, ОСТАНУВА 48 ЧАСА ЗАЦВРСТЕНА. И ДАВА КАШМИРЕН СЈАЈ.

Шифра: 17785

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: