Nektar

ТОМАТЕЛО ОРИГАНО&БОСИЛЕК 500мл

МКД 36.00

додади


СОС ОД ДОМАТИ СО ДОДАТОК НА ОРИГАНО И БОСИЛОК, ПАСТЕРИЗИРАНО. СОДРЖИ - КОНЦЕНТРИРАН СОК ОД ДОМАТ, ШЕЌЕР, ГОТВАРСКА СОЛ. ПОСЛЕ ОТВАРАЊЕ ДА СЕ ЧУВА ВО ФРИЖИДЕР МАХ 3 ДЕНА.

Шифра: 17642

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: