Тортелини со 4 вида сирење

МКД 400.00

Цена за 1 Кг.

Калкулирана цена / тежина.Производот е достапен само за испорака во Скопје!
Тортелини со4 вида сирење
состав:Тортелини,свежи печурки,хопла,маги фикс

Шифра: 4913

Производот се продава на мерење.Сподели на социјалните мрежи: