ФИНО

ФОЛИЈА АЛУМИНИУМСКА ФИНО 30м

МКД 129.00 МКД 95.00 МКД 34.00

додади


АЛУМИНИУМСКА ФОЛИЈА ЗА ПЕЧЕЊЕ (30 МЕТРИ) - СОЛЕНАТА, ВЛАЖНАТА И КИСЕЛАТА ХРАНА МОЖЕ ДА ВЛИЕ НА ПОВРШИНА НА ФОЛИЈАТА. НЕ ТРЕБА ДА ДОЈДЕ ВО КОНТАКТ СО ТЕМПЕРАТУРА ПОВИСОКА ОД 220 СТЕПЕНИ.

Шифра: 9185

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: