Hipp

HIPP - Каша за бебе 190gr

МКД 82.00

додади


ОВОШНА КАША КОЈА Е ПРОИЗВЕДЕНА ОД КАЈСИЈА, ЗБОГАТЕНА Е СО ВИТАМИН Ц, БЕЗ ГЛУТЕН, БЕЗ ДОДАТНИ АРОМИ, БЕЗ КОНЗЕРВАНСИ, И БЕЗ ВЕШТАЧКИ БОИ, ВЛИЈАЕ НА СТОЛИЦАТА - СТВРДНУВА.
190 грама

Шифра: 15564

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: