Hipp

HIPP - Kaша за бебе 190gr

МКД 82.00 МКД 66.00 МКД 16.00

додади


ОВОШНА КАША КОЈА Е ПРОИЗВЕДЕНА ОД КРУША, ЗБОГАТЕНА Е СО ВИТАМИН Ц, БЕЗ ГЛУТЕН, БЕЗ ДОДАТНИ АРОМИ, БЕЗ КОНЗЕРВАНСИ, И БЕЗ ВЕШТАЧКИ БОИ, ВЛИЈАЕ НА СТОЛИЦАТА - ОМЕКНУВА.

Шифра: 4787

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: