Hipp

HIPP BIO - Сокче 200ml

МКД 65.00

додади


Hipp Bio Juice-Сок од Крушка
200 милилитри
Збогатен со витамин Ц
100% Овошје
Содржи шеќер
Без глутен
Состојки од органско потекло
Влијае на столицата: Омекнува

За подготовката на HiPP-овите сокчиња користени се овошја и зеленчуци кои се со ниска киселост, и се целосно прилагодени според потребите на детскиот организам.
Составот на скоро сите HiPP сокчиња е 100% овошје т.е. зеленчук. Во својот состав не содржат вештачки шеќери, а нивниот сладок вкус е резултат на природната слаткост на плодовите од кои се подготвени. HiPP сокчињата претставуваат важен извор на витамин Ц, минерали како и микроелементи кои се неопходни за правилниот раст и развој на Вашето дете.

Шифра: 11055

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: