Vitaminka

Cevitana - Портокал 1kg

МКД 239.00 МКД 215.00 МКД 24.00

додади


Цевитана е инстант прашок за подготовка на освежителен витамински напиток со 9 витамини (А, Б-комплекс, Ц и Д).
Три до четири чаши Цевитана портокал, подготвени брзо и едноставно, се сигурен начин за задоволување на потребите и надополнување на дефицитот од витамини во дневната исхрана.
Цевитана е ароматизирана со природни ароми и не содржи вештачки засладувачи. Делотворната моќ на овој популарен витамински напиток е очигледна кај сите возрасти, а особено кај децата.

Шифра: 3142

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: