ЦЕДЕВИТА

ЦЕДЕВИТА ПОРТОКАЛ 500гр

МКД 189.00 МКД 159.00 МКД 30.00

додади


ЦЕДЕВИТА Е ИЗВОР НА ВИТАМИНИ:
Ц,Б2,Б6,Б12, НИАЦИН,ПАНТОТЕНСКА КИСЕЛИНА И ФОЛНА КИСЕЛИНА КОИШТО ПРИДОНЕСУВААТ ЗА НАМАЛУВАЊЕ НА УМОРОТ И ИСЦРПЕНОСТА.Ц,Б6,Б12 И ФОЛНА КИСЕЛИНА КОИШТО ПРИДОНЕСУВААТ ЗА НОРМАЛНО ФУНКЦИОНИРАЊЕ НА ИМУНОЛОШКИОТ СИСТЕМ.Ц,Е И Б2 КОИШТО ПРИДОНЕСУВААТ КОН ЗАШТИТА НА КЛЕТКИТЕ ОД ОКСИДАТИВЕН СТРЕС.ТИАМИН КОИШТО ПРИДОНЕСУВА ЗА НОРМАЛНО ФУНКЦИОНИРАЊЕ НА СРЦЕТО.ПОДГОТВУВАЊЕ 2 ЛАЖИЦИ (19g) нНА ЗРНЦА РАСТОПЕТЕ ВО 250 ml ЛАДНА ВОДА.

Шифра: 3151

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: