Cif

Cif Lemon-Абразивно средство

МКД 82.00 МКД 69.00 МКД 13.00

додади


Cif Lemon-Абразивно средство
500 милилитри
СРЕДСТВО КОЕ ОДМАСТУВА, ЧИСТИ И ГО ВРАЌА СЈАЈОТ НА КУЈНСКИТЕ ПОВРШИНИ.

Шифра: 7977

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: