Alkaloid

Good nature-Чај Алкалакс 20/1

МКД 72.00

додади


Good nature-Чај од Алкалакс
20грама(20 филтер кесички *1 грам)
Чајот содржи лист од сена или популарно кај народот познат како мајчин лист. Листот од сена дејствува како добар прочистувач, предизвикувајќи зголемување на перисталтиката на цревата и стимулирајќи го рефлексот за дефекација. Чајот се користи за олеснување на дефекацијата (столицата). Дејството се манифестира по 6 до 8 часа, заради што препорачливо е да се користи навечер, пред спиење.
Ве молиме задолжително да го прочитате упатството за користење на чајот кое се наоѓа на амбалажата и за дополнителни информации консултирајте се со вашиот лекар или фармацевт.

Шифра: 2626

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: