Alkaloid

Good nature-Зелен Чај 20/1

МКД 82.00 МКД 69.00 МКД 13.00

додади


Good nature-Зелен Чај
Пакување:30 грама(20 филтер кесички * 1.5 грама)
според прастарите искуства е најдобар чај за телото и за душатаСвежо приготвената топла напивка смирува, релаксира и воедно благопријатно дејствува на целиот организам. Неговата арома е јака, а вкусот карактеристичен и силен. Пополека, но сигурно, освојува со својата единственост и никогаш не се заборава.

Шифра: 3199

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: