Alkaloid

Good nature-Чај од Камилица

МКД 55.00 МКД 45.00 МКД 10.00

додади


Good nature-Чај од Камилица
20грама(20 филтер кесички *1грам)
Вкусете го GOOD NATURE чајот од камилица и дозволете му на мирисот кој ќе ве опкружи да продре до вашите сетила. Чувствувате како да уживате во бескрајните ливади раскошна камилица, на топлото пролетно сонце. Чајот од камилица предизвикува мноштво благопријатни ефекти, па така може да ви помогне при стомачни тегоби, особено кај децата, настинки, инфицирана кожа и слузница, и уште при многу други состојби. Домашниот GOOD NATURE чај од камилица, навистина, заслужува почесно место во вашата домашна аптека.

Шифра: 3194

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: