Alkaloid

Good nature-Чај уве микс 20/1

МКД 72.00 МКД 62.00 МКД 10.00

додади


Good nature-Чај уве микс 20/1
Пакување:30 грама(20 филтер кесички *1.5 грама)
- ЧАЈ ЗА ОЛЕСНУВАЊЕ НА ТЕГОБИТЕ ПРИ ВОСПАЛЕНИЕ НА УРИНАРНИТЕ ПАТИШТА
Мешавина од мечкино грозје, килавица, коњски опаш, лист од бреза, зајчев трн и плод од шипки, кои заедно дејствуваат особено уро-антисептично, антибактериски, противвоспалително и силно диуретично. Билките ја подобруваат циркулацијата во организмот, го зголемуваат излачувањето на урината и воедно, заради силните антибактериски дејства, ги подобруваат состојбите при воспаленија на уринарните патишта. Чајот се препорачува и за исфрлање на камчиња од уринарниот тракт.
Се препорачува долготрајна употреба на чајната мешавина Уве микс (2 до 3 недели) и тоа секогаш свежо приготвен и незасладен, во количини од 500 ml до 1000 ml чај дневно. Чајот се препорачува да се пие и по престанување на симптомите на уринарното воспаление.
Ве молиме задолжително да го прочитате упатството за користење на чајот кое се наоѓа на амбалажата и за дополнителни информации консултирајте се со вашиот лекар или фармацевт.

Шифра: 2624

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: