Franck

Franck-Чај од брусница 20/1

МКД 85.00 МКД 67.00 МКД 18.00

додади


Franck-Чај од брусница
Пакување:55 грама(20филтер кесички * 2.75 грама)
АРОМАТИЗИРАН ЧАЈ ОД БИЛКИ ОД БРУСНИЦА.МОЖЕ ДА СЕ ПИЕ ВО СЕКОЈ ДЕЛ ОД ДЕНОТ.

Шифра: 25764

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: