Franck

Franck-Зелен Чај 20/1

МКД 73.00 МКД 57.00 МКД 16.00

додади


Franck-Зелен Чај
Пакување:35 грама(20филтер кесички * 1.75 грама)
АРОМАТИЗИРАН ЗЕЛЕН ЧАЈ . МОЖЕ ДА СЕ ПИЕ ВО СЕКОЈ ДЕЛ ОД ДЕНОТ.

Шифра: 25771

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: