Franck

Franck-Чај камилица 20/1

МКД 49.00 МКД 36.00 МКД 13.00

додади


Franck-Чај камилица
Пакување:20грама(20филтер кесички * 1 грам)
АРОМАТИЗИРАН ЧАЈ ОД БИЛКИ НА КАМИЛИЦА МОЖЕ ДА СЕ ПИЕ ВО СЕКОЈ ДЕЛ ОД ДЕНОТ.

Шифра: 15523

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: