Franck

Franck-Шумско овошје 20/1

МКД 85.00 МКД 72.00 МКД 13.00

додади


Franck-Шумско овошје 20/1
Пакување:55 грама(20
филтер кесички * 2.75 грама)
АРОМАТИЗИРАН ЧАЈ ОД БИЛКИ ОД ШУМСКИ ПЛОДОВИ - ХИБИСКУС, ЈАБОЛКО, ЛИСТ ОД СЛАТКА КАПИНА, БОБИНКИ ОД БОЗЕЛ И АРОНИЈА. МОЖЕ ДА СЕ ПИЕ ВО СЕКОЈ ДЕЛ ОД ДЕНОТ.

Шифра: 25770

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: