Pionir

ЧОКОЛАДО ГАЛЕБ МЛЕЧНО 80гр

МКД 33.00 МКД 24.00 МКД 9.00

додади


ПОЛНЕТО МЛЕЧНО ЧОКОЛАДО СО МЛЕЧЕН КРЕМ, МОЖЕ ДА СОДРЖИ ТРАГИ ОД ЛЕШНИК И ГЛУТЕН. СОСТАВ - ШЕЌЕР, МЛЕКО ВО ПРАВ,ПАЛМИНО МАСЛО, КАКАО МАСА, СУРУТКА ВО ПРАВ.

Шифра: 29749

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: