Одбери Чоколади, какао категорија:

 

Страни:

1234567
137 продукти во овој оддел, се прикажуваат продукти 1 до 20.
Акција
After Eight - Бонбониера 200g
Nestle
After Eight - Бонбониера 200g

МКД 199.00 МКД 165.00 МКД 34.00

Акција
After Eight - Бонбониера 400g
Nestle
After Eight - Бонбониера 400g

МКД 389.00 МКД 321.00 МКД 68.00

Atlantis Dark-Бонбоњера
Vitaminka
Atlantis Dark-Бонбоњера

МКД 123.00

Atlantis Espresso 200gr
Vitaminka
Atlantis Espresso 200gr

МКД 123.00

Atlantis Latte macchiato 200gr
Vitaminka
Atlantis Latte macchiato 200gr

МКД 123.00

Atlantis ORIGINAL-Бонбоњера
Vitaminka
Atlantis ORIGINAL-Бонбоњера

МКД 123.00

Акција
Baron - Чоколадни плочки 100g
Baron - Чоколадни плочки 100g

МКД 44.00 МКД 33.00 МКД 11.00

Bianca - Truffles лешник 175g
Bianca
Bianca - Truffles лешник 175g

МКД 109.00

Bounty - Сет 4*57g
Bounty
Bounty - Сет 4*57g

МКД 99.00

Choco stobi Rice 40gr
Vitaminka
Choco stobi Rice 40gr

МКД 16.00

Cremonte - Крем посен 500g
Cremonte - Крем посен 500g

МКД 69.00

Акција
DORINA  - за готвење 200gr
DORINA - за готвење 200gr

МКД 99.00 МКД 76.00 МКД 23.00

Акција
DORINA - за готвење 100gr
DORINA - за готвење 100gr

МКД 52.00 МКД 39.00 МКД 13.00

Dorina -Чоколадо темно 80gr
Kras
Dorina -Чоколадо темно 80gr

МКД 58.00

Акција
Dorina Ledena -Чоколадо
Kras
Dorina Ledena -Чоколадо

МКД 50.00 МКД 41.00 МКД 9.00

Dorina Lesnjak-Чоколадо 100 gr
kras
Dorina Lesnjak-Чоколадо 100 gr

МКД 59.00

Акција
Dorina Mlijecna- Чоколадо
Kras
Dorina Mlijecna- Чоколадо

МКД 45.00 МКД 36.00 МКД 9.00

Акција
Dorina Mlijecna-Чоколадо
Kras
Dorina Mlijecna-Чоколадо

МКД 122.00 МКД 99.00 МКД 23.00

Акција
Dorina Punch-Чоколадо
Kras
Dorina Punch-Чоколадо

МКД 50.00 МКД 41.00 МКД 9.00

Акција
Dorina Riza-Чоколадо
Kras
Dorina Riza-Чоколадо

МКД 125.00 МКД 101.00 МКД 24.00

 

Страни:

1234567