За клиентите на Рептил маркети со Lyoness картичка...

 

 

Начинот на пристап е од страната на www.lyoness.mk каде се логирате со вашите корисничко име и лозинка на Lyoness. Од тука кликнувате на иконата за веб страната на Рептил маркети и кликнувате на Пазарувај online сега!

custom image

 

Откако трансакцијата ќе ја завршите не заборавајте да кликнете на следното копче:ПОТВРДИ LYONESS НАРАЧКА

custom image