Alkaloid

ASSO DERM - Сапун 100gr

МКД 135.00

додади


ASSO DERM - Сапун наменет е за секојдневна хигиена и нега на нормална и на проблематична кожа. Со својата pH вредност не го нарушува природниот хидролипиден слој на кожата и е прикладен за кожа чувствителна на класични сапуни и како средство за нега на заболена кожа од хронична егзема, младешки мозолчиња, алергиски дерматитис, дерматози придружени со лупење на кожата и др. Клинички е тестиран.
100 грама

Шифра: 2927Сподели на социјалните мрежи: