Aleva

Aleva-Црвен пипер

МКД 59.00 МКД 45.00 МКД 14.00

додади


Aleva -Пиперка слатка мелена црвена.
100 грама
Прозиводот се користи како додаток на јадењето за интензивирање на аромата, подобрување на вкусот и изгледот на Вашите јадења.

Шифра: 17370

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: