Alkaloid

Alkaloid-Оригано плус 50gr

МКД 38.00

додади


Alkaloid-Оригано плус 50gr
Оригано плус претставува мешавина од оригано (или риган) и чубрица, соодветно измешани за употреба при подготовка на пица, но и на многу други јадења. Изобилството на етерски масла во двете билки дава карактеристичен мирис, силен и препознатлив. Воедно Оригано плус може да се користи и за приготвување чај за подобрување на варењето на храната. Запознајте ја тајната на добрата пица и користете Оригано плус кога ја приготвувате! Сите ќе ја забележат разликата

Шифра: 2286

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: