BECUTAN - Купка за деца 200ml

МКД 115.00

додади


BECUTAN - Пенливото средството за капење е благо средство, наменето за нега на нежната детска кожа. Поради своите хипоалергени својства, се препорачува за употреба уште од самото раѓање. Темелно ја чисти и ја негува кожата, не иритира и не предизвикува солзење. Благодарение на посебните хидратантни состојки, дури и при често капење не ја исушува чувствителната бебешка кожа.
o производот е клинички и дерматолошки тестиран и
развиен во соработка со дерматолози и со педијатри
o не содржи сапун
o не содржи алкохол
o има приспособена pH вредност
o се препорачува за нега на чувствителна кожа кај сите возрасти

200 милилитри

Шифра: 3303Сподели на социјалните мрежи: