Bref

Bref WC Duo Aktiv -Гел стик

МКД 135.00 МКД 89.00 МКД 46.00

додади


Bref WC Duo Aktiv Ocean-Гел стик за ВЦ школка
50 милилитри
Гел стик за ВЦ школка,ја дезинфицира ,штити од воден каменец и го освежува воздухот.

Шифра: 11938

Производот се продава на парче.Сподели на социјалните мрежи: